myslenie po rosyjsku

witka

 

pytali cara

czy rozstaw szyn

może być większy.

zrobili jak powiedział

na chuj

 

wojujące kobiety w przeciwieństwie Wehrmachtu

nie zajmują z góry upatrzonych pozycji

 

także dla producentów seksualnych

gadżetów to żaden etalon

 

 

witka
witka
Wiersz · 6 lutego 2018
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Wypociny

    · Zgłoś · 6 lat
  • witka
    Beto i Omego odsyłanie ciebie linkami do miejsc, gdzie tekst został oceniony inaczej to jak do doktora.
    Przypadek nieuleczalnego megabolizmu.

    · Zgłoś · 6 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Ciekawy, zwarty. Może trochę za mocno zwarty ale to może być tylko moja preferencja.

    · Zgłoś · 6 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Janusz Gierucki
    Oto wyobraźnia przeglądaczy pornoli...

    · Zgłoś · 6 lat
  • witka
    bidoki

    większośc z was powinien objąć zakaz zbliżania się do portali literackich

    na tych z adminami by was wywalono

    nic tu po mnie

    · Zgłoś · 6 lat