DNA

Jakub Zoltowski

zamień się ze mną miejscami.

ja będę tobą a ty 

nikim

 

ja będę

a ty nie

 

zero i jedynka

kod nieśmiertelności

 

mam to w dna

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 8 lutego 2018
anonim