lekcja historii

Jakub Zoltowski

masz coś co należy do mnie

 

imię

nazwisko

przerzutnie

 

w czasie kiedy byłem dzieckiem

nie nosiło się imion

 

nikt nie chciał dostać uwagi do dziennika

spisywało się pseudonimy.

 

jestem.

nie ma mnie

spóźniłem się na lekcję

 

w końcu uciekłem od samego siebie.

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 8 lutego 2018
anonim