Dwa światy

Konrad Koper

Myślę, że nasz świat

jest cieniem przyszłego świata.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 lutego 2018
anonim