~ TO LIRYKA…TYLKO
To liryka tylko… uskrzydlona marzeniem
Płci negliż zaplącze magią poetycznej mocy
Gdy wtulona w samotność lazurowej nocy
Poczujesz na łonie słodki ciepła dotyk
Śnisz piękny sen… senny erotyk
Że erotyk, że grzeszny, miraż potępiony
Że obnażon namiętnie, bezwstydnie szalony
Pozostawi barw blaski w codziennej szarości
Czarem w uwielbieniu niewieściej intymności
Choć namiastką… miłości
Więc nie lękaj pokus, nie bój się uniesień
Płynących z potrzeby skrytych duszy pragnień
Bo nie stanie nic, (?) czegoć byś nie chciała
Zaufaj uczuciom… przytul się do szczęścia
Ujrzyj feerie doznań… i usłysz śpiew ciała
⊰Ҝற$⊱………………………………………………………… Samotnia ~ 3O października '13
https://www.youtube.com/watch?v=90eR1lVpA9Y