klepsydra

Jakub Zoltowski

Życie to nie koniec.

Linii czasu.

 

Śmierć to dopiero przerywnik.

 

Istotne jest nieistotnym.

 

Gdy ma się poczucie humoru

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 12 lutego 2018
anonim