who is why

Jakub Zoltowski

zycie to nieistnienie

 

sen pośpiech

noce bez księżyca

 

nudne dni w szkole

 

powroty z kosmosu

Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 13 lutego 2018
anonim