zakochanie

Yaro

dzień rozstania 
zapamiętałem  
upalne lato 
  
kroplami łez  
upiłem się 
nieprzytomnie 
  
wylałem pół 
na dno serca  
by 
osiadła esencja 
  
wspomnienia 
zostają w  
samotni marzeń

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 15 lutego 2018
anonim