Niezapomniane

podsiadalo

Wszystko było nie tak

nad wyraz złośliwie

ale przecież

trzeba powiedzieć coś na pożegnanie

niewypowiedziane słowa, niespełnione zachcianki

bez jadu i egoizmu

bezskutecznie

podsiadalo
podsiadalo
Wiersz · 15 lutego 2018
anonim