blood in vains

Jakub Zoltowski

droga bez drzwi 

oczy w nich obraz

czas stoi

krew nie 

 

oczy w nich obraz

drzwi otwarte

 

krew stoi czas nie

 

oczy zamkniete

czas stoi w miejscu

 

krew nie plynie

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 16 lutego 2018
anonim