Pamiętam jak czułam się
Po każdym upadku
I jak to możliwe abym umiała
Tylko przegrywać
Tak trudno jest odzyskać odwagę,
Ale staram się
Tylko nie wiem jak uwolnić się
Od tego strachu.
Dzisiaj nie mam siły walczyć
Ze słabościami,
Ponieważ miłość, której ufałam
Oszukała mnie
Nie mogę zmienić żadnej rzeczy,
Która minęła
I jak teraz wyrzucić smutek
Ze swojego życia.
Chociaż w jednej chwili
Chciałabym uciec stąd
W tym miejscu
Zbyt wiele razy
Rozczarowałam się,
Chciałabym spalić wspomnienia,
Żeby zapomnieć
I nie potrafię
Wyjaśnić
Co tym razem zawiodło.
Teraz
Jestem zdesperowana
Po tylu próbach i przez opowieści,
W których brakuje prawdy,
Jestem przerażona
Tym gdzie muszę oddychać
Przez swoją naiwność nie zyskałam nic,
Dlatego pragnę,
Aby życie było tylko snem.
I teraz mój świat
Zaczyna rozpadać się,
Teraz nie wiem jak
Pogodzić się ze wstydem,
Teraz nie chcę czuć się tak
Już nigdy więcej.