stone

Jakub Zoltowski

życie to rzecz

tak jak koszula spodnie
czy krzesło
 
nie rusza mnie ich tekstura
brak wrażliwości
cisza
 
chociaż czasami 
brakuje mi ciepła duszy
 
chęci zmiany
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 17 lutego 2018
anonim