my own words

Jakub Zoltowski

czasy dobre

czasy złe

znikczemnienie

 

koniec

kres

 

nie podoba ci się dźwięk.

wydźwięk

 

tych słów.

 

Przykro mi nic nie zmienię

To już historia.

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 17 lutego 2018
anonim