once upon a death

Jakub Zoltowski

zniknąć potrafi każdy hudini

amator

czarodziej

 

zepsuje ci humor.

a ty odnajdziesz życie

 

śmierć

znajdziesz  na końcu rzeczywistości

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim