songistic

Jakub Zoltowski

nie ma mnie

hokus pokus

jestem sam

 

bez rodziny

bez przyjaciół

sam

 

dla jednego.

lub dla dwóch

sam na sam płynie czas

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim