happily said

Jakub Zoltowski

życie to nie koniec

linii czasu

 

śmierć to dopiero przerywnik.

 

istotne jest nieistotnym.

gdy ma się poczucie humoru

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim