run away of plain

Jakub Zoltowski

mam dość

jestem sam

 

walczę o oddech

kawałek siebie

tratwę

przetrwanie

muzykę

mój mały świat

siebie.

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim