magic of disappearing

Jakub Zoltowski

tyle ludzi.

zagubionych.

 

połączonych

niewerbalnie

 

chce zniknąć

jak hudini

 

zapomnieć

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim