love on the other life

Jakub Zoltowski

nie znalazłem cię w zapomnianym miejscu

czasie

przeszłości

 

i pierdolę przymiotniki

 

nie ma takiej drugiej

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim