style me as next

Jakub Zoltowski

nie to nie czas przeszły

zaburzenie linii czas

smiech

 

choć lubię się uśmiechać

 

nie mam czasu na zmiany

czytam uważnie

stylizuję się na

 

kogoś kim nie jestem.

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim