haute couture

Małgorzata Anna Bobak Końcowa

 

 

próbuję dopiąć charakter 
kilka przeciętnych cech

przylega nad wyraz idealnie

 

skrócę nieco i zwężę 
ale tak by zostawić zapas

 

kiedy ubiorą mnie w słowa

których nie znam
wyciągnę prawdziwe

 

wystarczy

 

 

 

Małgorzata Anna Bobak Końcowa
Małgorzata Anna Bobak Końcowa
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim