ikaromachia

Małgorzata Anna Bobak Końcowa

 

 

wszyscy chcą skrzydeł
choćby z papieru

więc nie pomyl mnie z jaskółką 
jestem szara

i nie zginam skrzydeł

 

 

Małgorzata Anna Bobak Końcowa
Małgorzata Anna Bobak Końcowa
Wiersz · 18 lutego 2018