***

Małgorzata Anna Bobak Końcowa

 

 

prosisz żebym nie zniszczyła rąk

wiersze orzą skórę
bardziej niż praca w fabryce 

 

Małgorzata Anna Bobak Końcowa
Małgorzata Anna Bobak Końcowa
Wiersz · 18 lutego 2018