out of memory

Jakub Zoltowski

jestem

ale co to znaczy, że jestem

czy to coś pozytywnego

chęć do życia

do zabawy

 

a może to nuda

nic ciekawego

złość

 

co mogę zrobić

 

jak wyrazić nieskończoność

stan wyobraźni

koniec granic

 

intensywność uczuć

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 19 lutego 2018
anonim