przeksztalcenie

Jakub Zoltowski

ludzie i zwierzęta mają coś wspólnego

brak rozumu.

zdrowego rozsądku.

 

chęć bycia kimś.

 

zobaczenia świata w innym wymiarze.

 

zwierzętoludzie przebrani w skóry.

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 19 lutego 2018
anonim