z poza wyobrazni

Jakub Zoltowski

 

jeśli jestem szalony

zapisz mnie

zapomnij

 

nie walcz

nie opieraj się o krawędź

 

nie jestem przykładnym więźniem

 

chyba to rozumiesz 

podziwiam cię za spostrzeżenia

 

chęć do życia

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 19 lutego 2018
anonim