ksiadz i sad

Jakub Zoltowski

chcesz złego

zmuszę cię do pacierza

 

na kulach zapisze twoje imię

i strzelę ci dwie w głowę

 

za każde dziecko

za ciebie

 

dla twojego dobra

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 19 lutego 2018
anonim