pacierz

Jakub Zoltowski

mam na imię

dziecko

 

mam tyle lat ile oczek w różańcu.

 

żyje dla życia wiecznego

nie mam go w sobie

 

bez modlitwy

czasu wolnego

chwili nieuwagi

 

odejdę za cieniem

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 19 lutego 2018
anonim