za oknem

Yaro

zimno trzaska 

 

okna futryny

zmarzłe 

 

przy kominku 

miłe miny 

 

spalone drwa gasnące 

płomyk jasno parska 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 21 lutego 2018
anonim