kosz

Jacek JacoM Michalski

papier przyjmie wszystko

w tym moje pierdolone wiersze

ekran jest jeszcze lepszy

przekłada pamięć komputera

na kryształowy blask

tak to jest bywać poeciną

makulatura albo delete

jakkolwiek

 

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 26 lutego 2018
anonim