Mogę być jak :
nitka czy sznur,
iskra czy płomień,
kropla czy morze,
nuta czy orkiestra…
Jako pisarz mogę stworzyć
anegdoty lub poematy
i poruszać jednostki albo tłumy.
A moralnie mogę przypominać
upadłego czy świetlistego anioła.
Motto : być, a być.