Literatura

krótki wiersz do poduszki (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

Właściwie to jest tak:

tak dobrze jeszcze nie było.

Było już nieźle... ale tak?

Tak jakby to była miłość!


Miłość właściwie co to jest?

Jest jakbyś mi się śniła,

bo życie to jest piękny sen.

Sen co się nazywa miłość.

 


niczego sobie 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot 27 lutego 2018, 21:24
Całość jest pozornie oczywista, lecz dopracowana fonetyka i ukryta gra słów sprawiła, że pochyliłem się nad tym, pozdrawiam
Konrad Koper 27 lutego 2018, 21:24
Prosty, banalny mimo wszystko jestem za…
przysłano: 27 lutego 2018 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca