drugie imię ma pan ładniejsze
pierwsze kojarzy się z Camelotem i rycerzami okrągłego stołu
na tyle silne aby mi się oprzeć
jakby miało moc rozpędzonej armii
przyglądam się panu z wysokiej wieży rozpuszczam warkocze
po których wspinają się biedne żuczki
wystarczy prztyknąć palcami żeby odpadły
nie wydobywając z siebie jęku
to po co smok