sztorm

Jakub Zoltowski

zaczytałem się dzisiaj w poezji fali

w drganiach

czekaniu na koniec sztormu

uspokojeniu własnej osoby

 

to tak

zycie mnie kreci

 

z lewej strony z prawej.

ster rwie

zmienia szlak

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 28 lutego 2018
anonim