Literatura

nie ma ciebie tu (wiersz)

Yaro

nie ma ciebie tu słyszę głos we śnie
 odezwij się uśmiechnij się 
wyciągnij rękę uśmiechnij się
jesteś blisko byłaś daleko

 

ref.

 

teraz wiem to nie sen
to noc uśpiła wiatr porwał 
muzyki czar uniósł w dal
daleko 


nie ma ciebie tu słyszę głos we śnie
pokaż ładną twarz
może ostatni raz pocałuj 

utulić w ramionach 
dotykać delikatnie ust
głęboko patrzeć w oczy niebieskie
nie mówić nic rozmowę w pleść w ptaka śpiew
głęboko oddychać wzdychać za tobą
słyszeć bicia serca co mocniej stuka w pierś

 

ref.

 

teraz wiem to nie sen
to noc uśpiła wiatr porwał 
muzyki czar uniósł w dal

daleko 

 

nie ma ciebie tu słyszę głos a  sen płynie 
ostatni raz pokaż twarz 
pocałuj ostatni raz na pożegnanie

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 2 marca 2018, 09:36
Ten bardzo mi się podoba : piękne proste przesłanie. 5-
Konrad Koper 2 marca 2018, 12:32
Może do mnie zajrzysz ?
jestem robotem i mam dziecko z kotem
jestem robotem i mam dziecko z kotem 2 marca 2018, 14:12
Konradzie, nie reklamują się.
To nie zachęca.
To zniechęca.



Ładny przekaz.
Yaro
Yaro 2 marca 2018, 17:40
dziękuję...
Yaro
Yaro 4 marca 2018, 21:16
napisany w 1993 roku ...
przysłano: 1 marca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca