Wymiana zdań nieodwołalnie prowadzi do sieci wewnątrz sieci
Rozkład Gaussa kształtuje nawet myśli
Wewnętrzną funkcję od zewnętrznej rozdziela granica
Wirtualna nieskończoność dla tego co wewnątrz
Zewnątrz tylko błysk w oku
Krawędź powierzchni rozlanej wody
Nieznane zbiory liczb rozmarzonych
Biały kokon w którym śnisz
koincendalną epopeję stokrotek kwitnących w rozklekotanych czołgach
Nawet Kanta nie wzruszy los kury która ma gorączkę i nie może już gdakać na Kanta
Groby wzdychają...
Gatunki wymierają...
Ludzie rozmawiają...
Już nawet ptaki rzuciły łagodną toń nieskończoności