miłość popij wodą

Yaro

zachłysnąłem się tobą 
popiłem wodą 

czekam  zakwitnie 
chwilę po wiośnie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 2 marca 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Ten jest napuszony, bez przesłania…
    Mimo wszystko jestem za , krótki nie nudzi.

    · Zgłoś · 6 lat temu