Sztuczka

Konrad Koper

Wróżka wróży z kuli,

patrząc na odbicie w niej…

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 marca 2018
anonim
  • Yaro
    musisz nad nim popracować i będzie dobrze .np:

    wróżka z kuli wróży
    patrząc na jej dno
    widzi odbicie
    przeszłe i obecne dni

    · Zgłoś · 6 lat temu