matko

Yaro

rosłem przy piersi  
 byłaś ponad szczytem  


dalej tylko niebo niedosięgnięte  
którego próg za wcześnie by przekroczyć  

dlatego kwitnę daleko od twoich słów 


w podziękowaniu za mleko 
za pieszczoty za troskę  
za opiekę matko 

 

z serca dziękuję 

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 3 marca 2018
anonim
  • Konrad Koper

    · Zgłoś · 6 lat
  • Beata Igielska
    Jeśli tak piszesz o mamie, to znaczy, że jesteś szczęściarzem.
    Pozdrawiam serdecznie.

    · Zgłoś · 6 lat
  • Yaro
    Dziękuję za odwiedziny ... Matka jest jedna i to jest szczęściem ,niezależnie od tego jaka jest ...Pozdrawiam ciepło.

    · Zgłoś · 6 lat