chodzę w sportowym ubraniu
i niebieskiej kurtce która sięga
za pas nic nie robię cały dzień
[nic tylko chodzę i praktykuję°
esencję umysłu naturę buddy]
unoszę ręce jak zjawa na boki
dzisiaj nikt na mnie nie patrzy
i po prostu unoszę tu ramiona
kiedy nikt mnie nie obserwuje
to stan wewnętrznego wglądu
[przestrzeń serca tej harmonii
w której pojawiają się zdania]
jak mantry więc nie myślę już°
[o tym bo komu na tym zależy
zjawom tym ludziom nikomu]
Carbon Based Lifeforms - Neurotransmitter https://www.youtube.com/watch?v=n_Sge9oVSd0