balans

Jacek JacoM Michalski

jestem pomiędzy

nienawidzę po równo tak awers jak rewers

i wszystkich pierdolonych mądrali

został tyko kant

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 5 marca 2018
anonim