Wiadomości

Konrad Koper

Wybrali się na górską wspinaczkę.

„Ekstremalna zima” odmieniła  charakter i sumienie bohatera,

który zdecydował się na ryzykowny i samolubny,

samotny „atak” na niezdobyty szczyt.

( Chciał ubiec czekających niżej towarzyszy.)

W końcu zziębnięty musiał zrezygnować z wyczynu.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 marca 2018
anonim