Literatura

Mur ognia (wiersz)

Konrad Koper

Ten mur pali się i nie spala.

Jego ogień może przenieść się nieopodal.

Oślepia on i parzy.

By go przekroczyć, trzeba wytrwałości i odwagi.

Zrobiony jest z różnej materii

 i jest trwalszy od innych murów.

Czy wiecie jaki żywioł, może go unicestwić ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 8 marca 2018, 21:27
strzał z spg-9d wystarczy na mur o którym piszesz...
Robert noszczyk
Robert noszczyk 13 marca 2018, 20:41
jest bardzo dobry...chyba za późno zrozumiałem...bardzo dobry !
przysłano: 5 marca 2018 (historia)

Inne teksty autora

Mgła
Konrad Koper
O moim życiu
Konrad Koper
Ziemia
Konrad Koper
Woda i chleb
Konrad Koper
Cząstka
Konrad Koper
Medal
Konrad Koper
Taniec
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca