sąsiedzie

Yaro

gdyby umiało mówić 
tylne siedzenie w polonezie 
wiele rzeczy dowiedziałbyś się sąsiedzie

 

 na polu przemówią kamienie

w pamięci zorany ostatni wieczór 
zimne księżyca spojrzenia

 

skojarzeń wiele

 

wiersz w wersach kody niesie 
w sieci tylko śmieci

nikt pod dywan prawdy nie zamiecie

Yaro
Yaro
Wiersz · 6 marca 2018
anonim