half-burned

Jakub Zoltowski

 

jing i jang

dwie twarze

 

pokusa 

dobro

dziecko 

 

krzyczy

męczy ludzi

mam zapałkę

 

koniec już się nie rzaży

ja wciąż żyje w świecie 

 

bez szansy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 7 marca 2018
anonim