los nic nie warty
życie kruche
choroby wojny
mąż pijany żona niewierna lub odwrotnie
przejedzenie łakomstwo na zachodzie i wschodzie
tyle żarcia się marnuje
więc o głodzie nic nie knuję
przerąbane urodzić się
pocieszyć i umrzeć
bez sensu a gdzie nadzieja na wieczność
nie kupuj bzdurnych słów