Literatura

o Tina (wiersz)

Yaro

z kim będę grał 
zabrali skrzypce
podcięli skrzydła

nie odlecę


na wiatr nie puszczę muzy z pięciolinii 
tekst przekwitnie jak wino
zawsze będziesz w mej pamięci


tęsknota z tęsknoty kona
odlecę z boćkami LSD naćpany


śnisz się śnisz

zliczę sny

dni noce nie przespane
na wieki wieków


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 9 marca 2018, 15:24
Pięciolinii, LSD – Szczyt. (+)
przysłano: 8 marca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca