Literatura

niech wiedzą więcej (wiersz)

Yaro

w parku na ścieżce 
rozrzucam wiersze
jak wiatr zamiata liście 
robię to rozmyślnie 
w płucach płynie świeże powietrze

 

spocznę na ławeczce
zapalę białego skręta

ostudzę emocje które wypełniają wnętrze
wyryję kilka słów na desce 

 

już czas na odpoczynek

przykrywam się do snu
nie pragnę niczego więcej 


brak w przestrzeni tylko
dotyku twoich ciepłych dłoni


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 9 marca 2018, 15:20
Specyficzny. Czuć podmuch poezji…
przysłano: 8 marca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca