chichot historii

Jacek JacoM Michalski

zawsze są tacy którym łatwo przychodzi

wyrywanie paznokci

którzy wiedzą lepiej i sądzą szybciej

niezmiennie w czyimś imieniu

prawdę zastępują zbiorowością

 

szkoda mi was ubecy bez ub

tak bardzo wierzący w siebie

jak ci co wbijali gwoździe

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 10 marca 2018
anonim
  • gaj
    jak ci co kazali wbijać gwoździe ?

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Mądre i porażające…

    · Zgłoś · 6 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Co co kazali wbijać wiedzieli co robia
    Ci co wbijali wierzyli w to co robią
    Tak bym na to patrzyla ;-)
    Ci ze zdjęcia też wierzą, uwierzyli by i w to, że ziemia jest plaska :-)

    · Zgłoś · 6 lat
  • Yaro
    prawda

    · Zgłoś · 6 lat
  • Katowicki Pierrot
    I to jest wiersz historyczny rodem z XXI wieku, pozdrawiam

    · Zgłoś · 6 lat