Pieśń

Konrad Koper

Śpiewamy różne pieśni.

 

W jednej :

Czasem powtarzają się miłe akcenty.

Niektóre sylaby brzmią fałszywie.

 

Czekamy na refren w pieśni,

by lepiej wyrazić powtarzającą się część.

Nigdy nie będziemy w pełni zadowoleni.

 

„ Żadna pieśń nie jest mi obojętna”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 marca 2018
anonim